Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/old/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/instagram/admin/includes/class-esf-insta-skins.php on line 111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/old/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/instagram/admin/includes/class-esf-insta-skins.php on line 111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/old/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/facebook/admin/includes/efbl-skins.php on line 126 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/old/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/facebook/admin/includes/efbl-skins.php on line 126 DVD Recension Berättelsen om Pi GGGG+

DVD Recension Berättelsen om Pi GGGG+

Film Review Life of Pi 

Pi ska flytta från Indien till Kanada med hela sin familj, men fartyget de reser med förliser och han hamnar i en livbåt alldeles ensam mitt ute på havet…
Detta är en snygg och dynamisk film med många bottnar.

Om man har sett ett par filmer regisserade av Ang Lee, (”Crouching tiger hidden dragon”, ”The Hulk” och ”Brokeback Mountain”), så tycker jag att man snabbt känner igen stilen. Allt är väldigt väl utfört och minutiöst uttänkt. T.ex. så får man som åskådare med jämna mellanrum en paus i handlingens framfart, med hjälp av fina effekter och stämningsfull musik.

I huvudrollerna ser vi bland andra: Irrfan Kahn, Suraj Sharma och Rafe Spall, de alla är bra och är trovärdiga i sina roller. Filmens team för specialeffekter lyckats även att skapa trovärdiga rollfigurer i form av de animerade djuren, vilka ser nästintill riktiga ut.
En annan positiv egenskap som filmen har, är att trots att man till största delen följer den 16-åriga pojken Pi ute till havs i en livbåt, så håller filmen intensiteten uppe hela vägen igenom.

Den enda negativa kommentaren jag har, är att tempot är en aning segt den första haltimmen. Om jag fick bestämma så skulle jag korta ner inledningen en aning.
Men annars, Kanon!

 121121_MOV_LifeofPi.jpg.CROP.rectangle3-large

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.